5 essentiële elementen voor kerastase dermo calm

Resistance Architecte Serie

Kérastase Résistance Masque Force Architecte kan zijn een intensief hertellend masker. Het Kérstase masker boogt het herstel vanuit een haarvezel en gaat haarbreuk en gespleten haarpunten anti.

Ontdek het Résistance ritueel aangepast aan uw behoeften Kérastase heeft ons aparte schoonheidsroutine gecreëerd, ons bijzonder ritueel: reinig, verzorg en modelleer betreffende nauwgezet ontwikkelde methodes teneinde het haar te verfraaien.

Meestal mogen cookies geraken beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Behulpzame feiten over het in- en uitschakelen en het verminderen aangaande cookies kan jouw vinden in de instructies en/ofwel met de Help-functie over jouw browser.

De Keratine Thermique kan zijn exclusief ontwikkeld voor krullend en lastig haar. De verzorgende leave-in zorgt voor ultieme zachtheid en glans aangaande het haar. Kérastase creëerde een 3 stappen scho...

Kérastase Aura Botanica Bain Micellaire Riche. Die rijke aromatische shampoo het ontwikkeld is voor dor haar reinigt het haar en zorgt dat een haarschacht de verzorgende stoffen betreffende de conditioner perfect op kunnen nemen.

Elixir Ultime Crème kan zijn een meeste verfijnde dagcrème voor dit haar. Het middel zit zodra ons conditioner en zorgt voor vitaal en mild verzorgd haar. Dit haar voelt na gebruik luchtig met, dit haa...

Het herstel vindt regio voor een Klik op de site kern en het haar wordt tegelijk beschermt tegen hitte aangaande stylingtools. Het serum met Kérastase voegt veerkracht aan het haar toe...

De shampoo Deze inhoud bevat ons combinatie Vita-Cement en Sève de Résurrection voor informatie zodat de haarvezel met binnenuit versterkt wordt. Dit vervaardigd jouw haar glad en stralend en...

Kérastase Resistance Bain Thérapiste. Ons balsem-bad voor zeer verslapt en overbehandeld haar. Erosieniveau 3-4. De producten van Thérapiste bevatten proteïnen welke ervoor zorgen het de keratinen in het haar voor elkaar blijven.

Kérastase Nutritive Bain Oléo-Relax shampoo is de ideale gladmaker voor dor en weerspannig haar. Via de toevoeging betreffende nutri-huile en dit anti-frizz effect is statisch haar bestreden en gaat het haar glad en zacht bestaan.

Densifique 200ml kan zijn ons regenererend masker dat textuur, substantie maar ook veerkracht geeft aan het haar.

Kérastase Specifique Bain Vital Dermo Calm kan zijn een milde shampoo exclusief ontwikkeld voor een gevoelige hoofdhuid gecombineerd betreffende normaal haar en ons enigzins vettige hoofdhuid.

Kérastase Specifique Bain Prévention. Normaliserend shampoo voor dikwijls gebruik, passend voor gewoon haar en bij risico op haaruitval.

Kérastase Nutritive Bain Magistral is een heerlijke shampoo voor droog en gevoelig haar. Deze Kérastase shampoo verwijderd onzuiverheden, op een milde wijze, heeft een ontwarrend effect en bereid het haar voor op verzorging.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “5 essentiële elementen voor kerastase dermo calm”

Leave a Reply

Gravatar